Menukaart

kom langs en geniet van onze heerlijke gerechten

Menukaart

Voorgerechten
In Spaarndam gerookte paling | toast 13,50
Gerookte heilbot | rivierkreeftstaartjes | limoen crème fraîche 10,25
Carpaccio van rundvlees | truffeldressing | pijnboompitten | Grana Padano 10,00
Steak tartaar | truffelei 10,00
Gerookte eendenborst | chutney van rode ui   9,75
Gefrituurde geitenkaas | paddenstoelen | balsamico    8,75
Gebakken champignons | kruidenroomkaas (V)  8,75
Gamba’s | knoflookolie | Spaanse peper 11,50
Proeverij van voorgerechten | per 2 personen 26,00
Soepen
Zoete aardappelsoep | gezouten Surinaams vlees 6,50
Franse uiensoep | kaas-knoflookcrostini 6,25
Tomatensoep |  zongedroogde tomaat | mascarpone | kaas-knoflookcrostini (v) 6,25

 

Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet | Pancetta | ansjovismayonaise 19,75
In roomboter gebakken zeetong (500 gr) | remouladesaus 32,50
Zalmfilet | lintpasta | spinazie | gorgonzolasaus 21,50
Ierse tournedos (200 gram) | gebakken champignons, pepersaus of Stroganoffsaus 24,00
Bavette van australische rund | pepersaus 21,50
Mixed grill | kipfilet | ossenhaas | varkenshaas | koude sauzen 21,00
Huisgemarineerde spare ribs | koude knoflooksaus 18,50
Ossenhaassaté | cassavechips | huisgemaakte atjar 19,50
Fazantfilet en -dij | zuurkool | speksaus 21,50
Zacht gegaarde hertensucade | aardappelpuree | rode wijn jus 22,50
Varkenshaas | gebakken champignons | basilicumsaus  18,75
Groentecurry | rijst | noten (v) 13,50
Canneloni | spinazie | ricotta | tomatensaus | Grana Padano (v) 14,50

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappels en een salade.

Desserts
Huisgemaakte tiramisu | mascarpone | Amaretto 6,75
Speculaas cheescake | kaneelijs 7,25
Suikerwafel | stoofperen | vanilleijs 7,25
Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom 6,50
Bosvruchten ijsmacaron | gemarineerde ananas  7,25
Proeverij van desserts | per 2 personen 19,00

Lunchkaart

Ambachtelijk wit of bruin (snee) met:
Belegen Beemster kaas | sla| mosterdmayonaise 5,75
Gegratineerde geitenkaas ǀ Parmaham ǀ sla | honing ǀ walnoot  (v) 7,75
Brie ǀ vijgencompote (v) 7,50
Gerookte zalm ǀ sla ǀ bieslook-roomkaas 9,50
Huisgemaakte tonijnsalade 8,00
Stokbrood ‘De Zoete Inval’ | gerookte zalm | tonijnsalade | gerookte forel 9,50
Carpaccio van rundvlees ǀ truffeldressing ǀ pijnboompitten ǀ Grana Padano 8,50
Dun gesneden entrecote (koud) ǀ rucola | Argentijnse kruiden 8,75
Amsterdamse kroketten ǀ mosterdmayonaise (ook vegetarisch te bestellen) 6,75
Warme lunchgerechten:
Clubsandwich ǀ gerookte kip | bacon ǀ tomaat ǀ sla |  komkommer ǀ huisgemaakte saus ǀ frites 11,25
Pittige kipreepjes op Italiaanse bol ǀ paprika ǀ ui ǀ champignons | chilisaus 8,00
Hamburger ǀ sla ǀ tomaat ǀ cheddar kaas | bacon | salsa | frites 12,75
Salades
Gebakken kip ǀ spek ǀ knoflookdressing | tomaat| noten| komkommer | Grana Padano | ui 9,75
Gegratineerde geitenkaas ǀ honing ǀ Jonagold appel |noten (v) 9,75
Carpaccio van rundvlees ǀ truffeldressing ǀ pijnboompitten |tomaat ǀ kokommer |Grana Padano 9,75
Gamba’s ǀ tomaat ǀ komkommer ǀ chilisaus 12,50
      
De salades worden geserveerd met wit en bruin stokbrood, kruidenboter en roomboter.
De salades kunnen ook worden besteld als maaltijdsalade (€ 4,00 toeslag).
Eiergerechten
Uitsmijter ǀ Achterham, kaas, rosbief of spek 8,00
Uitsmijter ‘Claes van Kieten’ | Achterham ǀ kaas ǀ rosbief ǀ aardappelsalade 8,75
Omelet ǀ Achterham, kaas of champignons | wit of bruin brood 8,00
Boerenomelet ǀ paprika | ui | champignons | spek | wit of bruin brood 8,25

 

menukaart de zoete inval 
menukaart de Zoete Inval

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

E receptie@zoete-inval.nl

  

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

receptie@zoete-inval.nl

  
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | © De Zoete Inval | Prijzen geldig tot en met 30 september 2018 | Site map. | Uniforme Voorwaarden Horeca. | Privacy policy.
Alle reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Onder de 18 jaar schenken wij geen alcoholische dranken.