Diner

Altijd een passend menu voor uw gezelschap

Diner

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij u de mogelijkheid uw eigen keuzemenu samen te stellen. Uit onderstaande suggesties heeft u de keuze uit maximaal 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts.

Voorgerechten
  • Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitten en Grana Padano
  • Gegratineerde geitenkaas met appel, walnoten en honing
  • Trio van Hollandse garnalen, gerookte zalm en –paling
    (toeslag € 2,- p.p.)
  • Vitello Tonato; dun gesneden kalfsvlees met tonijnsalade en truffelmayonaise
  • Zacht gegaarde zalm met mango en limoen

De voorgerechten worden geserveerd met wit en bruin stokbrood, kruidenboter en boter.

Soepen
  • Tomatensoep met mascarpone en basilicum
  • Runderbouillon met verse tuinkruiden
  • Franse uiensoep
  • Courgettesoep met gedroogde Parmaham
  • Licht gebonden soep met bosui en gerookte kip

 

 


.

Hoofdgerechten
  • Varkenshaasmedaillons met basilicumsaus
  • Tournedos met Stroganoffsaus (toeslag € 2,- p.p.)
  • Entrecote met pepersaus
  • Kabeljauw met grove mosterdsaus
  • Zalmfilet met witte wijnsaus

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappels, groente en salade.

Dessert
  • Huisgemaakte tiramisu
  • Grand dessert op bord
  • Vanille-ijs met warme chocoladesaus
  • Sorbetijs met vers fruit
  • Chocolademousse en walnootijs

.
.

Prijzen

3-gangen diner (met soep als voorgerecht)                                         € 27,50 p.p.
3-gangen diner                                                                                          € 31,50 p.p.
4-gangen diner                                                                                          € 34,50 p.p.

Dinerarrangement
Vanaf 10 personen
16.00 uur – 21.00 uur € 63,50 p.p.
16.00 uur – 22.00 uur € 68,50 p.p.
  • Aankomst met 2x koffie/thee en vers gesorteerd gebak of een glas prosecco
  • Aansluitend onbeperkt borrelen (inclusief buitenlands gedistilleerd) en rondgang warm bittergarnituur
  • Aanvang diner (duur circa 2,5 uur)

Proeverij van voorgerechten geserveerd op etagères:
Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitten en Grana Padano
Gerookte zalm en -forel
Parmaham
Vitello Tonato

Tournedos met Stroganoffsaus of
Varkenshaasmedaillons met basilicumsaus of
Noorse zalmfilet met dillesaus

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappels, groente en salade.

Grand dessert op bord

  • Kopje koffie/thee met lekkernijen ter afsluiting van de feestavond

Consumpties tijdens het diner zijn inbegrepen. De tijden kunnen in overleg aangepast worden.

Liedezaal
Diner a la carte
Restaurant

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33E

receptie@zoete-inval.nl

  

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33E

receptie@zoete-inval.nl

  
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | © De Zoete Inval | Prijzen geldig tot en met 30 september 2017 | Site map. | Uniforme Voorwaarden Horeca. | Privacy policy.
Alle reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Onder de 18 jaar schenken wij geen alcoholische dranken.