Trouwlocatie

Geef uw “JA” woord in één van onze zalen!

Trouwlocatie

Wilt u trouwen in De Zoete Inval? Sinds 2014 is De Zoete Inval de derde officiële trouwlocatie in de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude (gelegen tussen Haarlem en Amsterdam). Geef dus uw “ja” woord in één van onze zalen welke voor de huwelijksceremonie sfeervol wordt ingericht. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk diner  en onvergetelijk feest!

Kosten huwelijksceremonie

De kosten voor de huwelijksceremonie bedragen € 250,00 exclusief bijkomende kosten van het Gemeentehuis. De bode van De Zoete Inval zal zorgen voor de aanwezigheid van de trouwaktes en zal de gasten begeleiden gedurende huwelijksvoltrekking. Tevens zullen wij één van onze zalen sfeervol inrichten. U dient zelf de trouwambtenaar van de burgerlijke stand te verzorgen via het Gemeentehuis.

logo-gemeente-haarlemmerliede-en-spaarnwoude

 

Geef dus uw “JA” woord.  trouwlocatie-2

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

E receptie@zoete-inval.nl

  

Haarlemmerstraatweg 183

2065 AE Haarlemmerliede

T (023) 543 33 33

receptie@zoete-inval.nl

  
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | © De Zoete Inval | Prijzen geldig tot en met 30 september 2018 | Site map. | Uniforme Voorwaarden Horeca. | Privacy policy.
Alle reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Onder de 18 jaar schenken wij geen alcoholische dranken.